Sådan foregår en akupunkturbehandling

Akupunktur             

Kinesiologi           

Priser            

Kontakt             

Profil             

Klienter fortæller               

Du ankommer til Rima huset (Karl Bjarnhofs Vej nr 13) og tager plads i vores venteværelse.

Jeg henter dig, når det er din tur, og vi går hen til min klinik.

 

Her får vi en snak om, hvilke gener du har, og hvordan det påvirker dig. Jeg danner mig et helhedsindtryk ved hjælp af flere forskellige teknikker (puls, tunge, kropsholdning, smertesteder m.v).  Herefter ligger du på briksen, evt. med tæppe, varmelampe, mens jeg går i gang med den behandling, jeg har fundet frem til, du skal have.

 

I behandlingen er det naturligvis min uddannelse som akupunktør, jeg bruger, men jeg trækker også på viden og erfaring fra min uddannelse og mit arbejde som sygeplejerske og kinesiolog, og de kurser jeg har taget indenfor Cupping og Posturologi.

Du ligger med akupunkturnålene i ca. 25 min. alt imens afslappende musik spiller i baggrunden. Måske har du brug for, at jeg er tilstede, mens du ligger med nålene, måske vil du gerne ligge alene og slappe af. Fokus er på dig, da jeg altid kun har én klient ad gangen.

 

Når man ligger med nålene, er det forskelligt, hvad man føler. Nogen siger, at de kan mærke nålene arbejder, andre mærker ikke nålene, mange føler afslapning og ro i kroppen.

 

Efter nålene er fjernet, får vi en snak om, hvad der videre skal ske. Hvis jeg mener, der er behov for det, deler jeg gerne min viden og erfaringer om øvelser, massagepunkter, kosteemner/kosttilskud, som jeg mener, at det kan være en fordel at indtage eller undgå at indtage i en periode.                                                         

Hyppighed af akupunkturbehandlingen afhænger af, hvilke gener du kommer med.