KINESIOLOGI

 

Kinesiologi er en energiterapi, som er udviklet af de amerikanske kiropraktorer George Goodheart og John F. Thie i begyndelsen af 60’erne.

 

Ifølge kinesernes erfaringer fordeler livsenergien, Qi, sig i kroppen via et netværk af energibaner, som kaldes meridianer.

 

Til hver af disse meridianer hører muskler, organer og væv. Løber energien ikke frit i meridianbanerne, viser det sig som blokeringer i de tilhørende muskler. Kroppens ubalancer findes v.h.a. muskeltest. Ubalancerne korrigeres v.h.a. forskellige metoder, såsom trykpunktmassage, fysiske øvelser, kosttilskud, følelseskorrektioner.

 

De forskellige kinesiologigrene jeg arbejder med og kombinerer er følgende:

Kropsafbalancering, biokinesiologi og forskellige stressfrigørelsesteknikker (psykisk kinesiologi).

 

Jeg har behandlet folk med problemer som: nervøsitet, angst, bekymringer, muskel-spændinger, manglende selvtillid, eksem, allergi, hovedpine, bihulebetændelse, træthed, udbrændthed, muskel – og ledsmerter, mavebesvær.

 

Kinesiologi er en hjælp til selvhjælp. Jeg hjælper med at finde frem til, hvad der kan gøres ved problemet. Du får et hjemmeprogram, der skal arbejdes med mellem behandlingerne. Ved at styrke energisystemet, genskabes kroppens balance og helingsprocessen igangsættes.

 

Typisk er behandlingsintervallet 4 – 6 uger.

Akupunktur             

Kinesiologi           

Priser            

Kontakt             

Profil             

Klienter fortæller